Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KOSTA PALACE

Descriere

Bine 7,6/10 Booking.com Hotel Kosta Palace este situat in centrul orasului Kos din insula Kos. Cu vedere la port si la faimosul Castel al Cavalerilor Ioaniti, este aproape de plaja, taverne, restaurante si de principalele atractii: bulevardul cu palmieri, Platanul lui Hipocrat, castelul medieval. Recomandat pentru cupluri sau grupuri de prieteni care prefera sa stea in oras aproape de toate obiectivele principale. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare:

Hotel Kosta Palace situat in centrul orasului Kos, cu vedere la port si la faimosul Castel al Cavalerilor Ioaniti, aproape de plaja, taverne, restaurante si de principalele atractii: bulevardul cu palmieri, Platanul lui Hipocrat,castelul medieval.

Facilitati hotel:

102 camere twin si apartamente, lounge cu satelit TV, acces internet, sala de mic dejun, baruri, supermarket, 2 piscine (adulti si copii) pe acoperis echipate cu sezlonguri si umbrele, gradina pe acoperis cu vedere la Castel.

Facilitati camere:

Camerele twin sunt echipate cu A/C, TV, uscator de par, frigider, telefon direct, baie cu dus.

Apartamentele detin 2 camere separate (un dormitor cu pat dublu si un living cu 2 canapele), A/C, TV, uscator de par, kitchineta, masa si scaune, telefon direct, seif contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.