Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELFINI HOTEL

Descriere

Hotelul complet renovat, situat intr-o zona linistita, aproape de centrul statiunii Skala Potamia, dar ferit de multime si trafic, la 50 m de plaja cu nisip, este alegerea perfecta pentru o vacanta de familie. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla in centrul statiunii Skala Potamia, la 50 m de plaja, magazine, restaurante, baruri, cafenele si un Luna Park pentru cei mici.

Facilitati hotel

Hotelul are parcare, sala pentru micul dejun si ofera acces gratuit la internet WIFI.

Facilitati camera

Toate camerele au aer conditionat, balcon, frigider, fierbator de apa, TV satelit, telefon, baie cu dus, uscator de par. Camerele duble au un pat matrimonial sau 2 paturi. Camerele triple au un pat dublu si un pat single. Camerele cvadruple au un pat dublu si 2 paturi single, sau un pat dublu, un pat single si un fotoliu externsibil (pentru copil). Studiourile au 2 paturi single, un pat dublu si au in plus chicineta. Apartamentele au 2 dormitoare cu un pat matrimonial si 2 paturi single si un living cu canapea de o persoana, in care exista si o chicineta complet utilata.

Drinks & Food

Hotelul ofera cazare fara masa, sau mic dejun bufet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.